طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ

به گزارش مجله سرگرمی، کرپ مرغ غذایی بدون برنج است. اگر به دنبال تنوع هستید و ترجیح می دهید غذایی سبک، مقوی و بدون برنج را امتحان کنید، کرپ مرغ می تواند گزینه مطلوبی باشد.

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره

مواد نان کرپ

تخم مرغ

2 عدد

شیر سرد

1 پیمانه

آرد

3/4 پیمانه

نمکبه میزان کم
روغن یا کره

1 قاشق سوپخوری

دستور پخت:

1- ابتدا تخم مرغ ها را می زنیم. توجه کنید که تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا یک دست گردد.

2- در ادامه روغن مایع و شیر سرد را به آن اضافه کنید. حتما باید از شیرسرد استفاده نمایید، زیرا اگر شیر گرم باشد، آرد گلوله گلوله خواهد شد و مایع کرپ یک دست نمی گردد.

3- اکنون که مواد با هم مخلوط شدند، آرد را به آن اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا زمانی که آرد کاملا در مواد حل گردد.

  • در این مرحله نباید از همزن برقی استفاده کنید.
  • برای آنکه نانی که طبخ می کنید، لطافت بیشتری داشته باشد، بهتر است آرد را ابتدا الک کنید و سپس استفاده نمایید. به این ترتیب هوا میان ذرات آرد پخش می گردد و پس از پخت، نان بافت لطیف تری خواهد داشت.
  • وقتی تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، مایع به دست آمده باید رقیق باشد، بنابراین آرد بیشتری اضافه نکنید.

4- در خاتمه برای اطمینان از اینکه آرد به طور یکنواخت در مواد حل شده است، بهتر است مایع را از یک صافی عبور دهید. حتما به این نکته توجه کنید که در مایع کرپ آرد باید یک دست باشد، زیرا در غیر اینصورت در کیفیت کار تاثیر منفی خواهد گذاشت.

5- اکنون مایع آماده است. ماهیتابه را با مقدار کمی کره یا روغن چرب کنید و مقداری از مایع را در ماهیتابه بریزید. سریع آن را بگردانید تا در همه جای ظرف بطور یکنواخت پخش گردد. هنگامی که کرپ پخت آن را به ظرف دیگری انتقال دهید. توجه داشته باشید که کرپ ها نباید ضخامت زیادی داشته باشند.

6- به این دلیل که در مرحله آخر پخت، کرپ ها درون فر گذاشته می شوند، نیازی نیست که هر دو طرف آنها در تابه تفت داده گردد. توجه داشته باشید که مواد درون کرپ باید در قسمت برشته آن گذاشته گردد و بعد رول گردد.

طرز تهیه کرپ مرغ

اکنون که کرپ ها آماده شد، باید مواد داخل آن را آماده کنیم. مواد اولیه لازم برای پر کردن 12 عدد کرپ به شرح زیر است.

مواد لازم
فیله مرغ خرد شده

300 گرم

قارچ

250 گرم

آب لیموترشیک قاشق غذاخوری
روغن مایع

50 گرم

خامه

200 گرم

آرد نشاسته ذرت

1 قاشق چایخوری

پیاز1 عدد
آرد سوخاری

1/4 پیمانه

پنیر پیتزا

1 پیمانه

نمک

به میزان لازم

دستور پخت:

1- ابتدا روغن را در ماهیتابه می ریزیم و پیاز ها را به آن اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن، فیله مرغ و نمک را به آن اضافه می کنیم.

  • بهتر است به فیله های مرغ از حدود 2 ساعت قبل، فلفل سیاه، پاپریکا و زعفران بزنیم، زیرا به این ترتیب بوی مرغ ها از بین می رود و طعم غذا لذیذتر می گردد.

2- وقتی که پیازها و فیله مرغ تفت داده شد، قارچ را به مواد اضافه کنید. برای آنکه قارچ در مواد آب نیندازد، آنها را از قبل بلانچ کنید.

3- سپس آب لیموترش را اضافه کنید. در حقیقت آب لیموترش حکم چاشنی این غذا را دارد.

  • ترجیحا از لیموترش تازه استفاده کنید که ویتامین c داشته باشد.

4- در آخر کار آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید. این آرد باعث می گردد که اگر قارچ هنگام تفت داده شدن، آب انداخت غذا خراب نگردد.

5- زمانی که هر دو طرف فیله های مرغ تفت داده شد، ماهیتابه را از روی اجاق گاز بردارید. اجازه دهید مواد حرارت خود را از دست بدهد و خنک گردد. سپس خامه را اضافه کنید.

  • در صورتی که به مواد گرم خامه اضافه کنید، باعث بریده شدن آن می گردد، بنابراین به این موضوع دقت کافی را داشته باشید تا غذای شما خراب نگردد.

6- اکنون که مواد داخل کرپ مرغ آماده شد، کرپ ها را می آوریم و مقداری از مواد را روی نان ها می ریزیم و آن را به صورت رول (لقمه) می پیچیم.

7- وقتی رول ها را پیچیدید روی آنها را کمی آرد سوخاری و پنیرپیتزا بریزید. در صورت تمایل می توانید کمی جعفری خرد شده نیز روی کرپ مرغ بزنید که هم عطر خوبی دارد و هم باعث زیباتر شدن ظاهر غذا می گردد.

8- سپس آن ها برای مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر با درجه 180 سانتیگراد می گذاریم. البته فر را باید از 15 دقیقه قبل روشن کنیم و حرارت آن را نیز روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهیم.

9- بعد از پخته شدن، کرپ های مرغ را از فر خارج کرده و در صورت تمایل پس از آنکه کمی از حرارت افتاد، به ظرف دیگری انتقال دهید.

اکنون غذای شما آماده است و می توانید آن را به عنوان عصرانه، میان وعده و حتی شام میل کنید. بهتر است این کرپ را برش نزنید و به همان شکل لقمه سرو نمایید.

اکسپرس بلاگ: اکسپرس بلاگ | بهترین نرم افزار مدیریت محتوا با بالاترین سرعت و راحتترین کاربری

راوه بلاگ: راوه بلاگ | با مجله صنعتی راوه همراه باشید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 127051

به "طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید